Noi funcții importante pentru eurodeputații liberali în Parlamentul European

Sursă foto: europarl.europa.eu
Sursa foto: europarl.europa.eu
Siegfried Mureșan a anunțat pe pagina sa de Facebook noile poziții pe care colegii săi liberali le-au obținut, marți, 23 07 a.c. în PE. Astfel, Daniel Buda, Rareș Bogdan și Dan Motreanu fac parte din conducerea unor importante comisii europene.
„Funcții importante pentru România pe care le-am obținut în Parlamentul European!
Noi, Delegația Partidului Național Liberal în Parlamentul European, am negociat și am obținut votul colegilor pentru patru poziții importante pentru țara noastră:
Sursa foto: Facebook
Eu am fost ales, în luna iunie, vicelider al Grupului PPE, cel mai mare grup politic din Parlamentul European. Din această poziție, voi coordona politicile bugetare în grup și mă voi asigura că țara noastră primește cât mai multe fonduri europene nerambursabile.
Astăzi, europarlamentarul Daniel Buda a fost ales prim-vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European și va apăra interesele fermierilor români în Europa. Mult succes, Daniel!
Daniel Buda
Sursa Facebook Daniel Buda
Tot astăzi, europarlamentarul Rareș Bogdan a fost ales vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe – o funcție foarte importantă în contextul provocărilor de politică externă ale UE din ultimii ani. Mult succes, Rareș!
Rares Bogdan
Sursa foto: captură video
Dan Motreanu a fost ales vice-coordonatorul Grupului PPE în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI). În Comisia REGI, Dan Motreanu va negocia și adopta legislația europeană prin care sunt alocate fondurile europene pentru dezvoltarea satelor, orașelor și județelor din România. Mult succes, Dan!”, este mesajul lui Siegfried Mureșan.

 

Amintim ca eurodeputaţii români Victor Negrescu (S&D) şi Nicolae Ştefănuţă (Verzi) au fost aleşi vicepreşedinți ai Parlamentului European. Victor Negrescu a obţinut 394 de voturi, iar Nicolae Ştefănuţă 347 de voturi în prima rundă de vot.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: