Bogdan Stoica: Florin Barbu. Întrebări fără răspuns

Bogdan Stoica

Pe 19 ianuarie, scriam pe PSnews.ro că ministrul Agriculturii trebuie demis de urgență. Putea fi „acuzat” fără efort că a adus cea mai proastă echipă de management de la Petre Daea încoace, că are un psihic care nu-l recomandă pentru funcții de conducere și reprezentare și că are un vocabular care-l împiedică să înțeleagă cuvinte mai lungi sau concepte mai complicate. Fiind însă unul din oamenii lui Paul Stănescu, iar aceasta fiind cocaina lui Ciolacu, fără de care acesta nu poate fi coerent în partid, Barbu a rămas la butoanele ministerului.

Pe 21 februarie, omul dă din nou cu mucii în butoanele guvernării. Pentru că liberalul ajuns șef la APIA nu mai semnează pentru subvențiile ilegale ale firmelor lui Paul Stănescu, pesedistul Florin Barbu îl demite. Ai aici toate detaliile acestei decizii sulfuroase, nu le mai înșir și eu. Remarc doar sinergia dintre decizia lui Barbu și relația PSD-PNL. A făcut-o cu o zi înainte ca PSD și PNL să tragă la poartă comasarea și colaborarea la unele din alegerile de anul ăsta. Și ajungem iar să despicăm firul în patru.

Are Florin Barbu un intelect care-l împiedică să înțeleagă că unele acțiuni generează contra-acțiuni?

Își dorește șeful său spiritual, Paul Stănescu, o relație mai rece între PSD și PNL și l-a pus pe Barbu să o saboteze?

Este miza personală a afacerii stufului din Deltă atât de mare încât Barbu să-și riște mandatul de ministru?

Am putea avea și noi niște politicieni care să nu ne facă să înjurăm zilnic sau să râdem amar? Cerem prea mult divinității? Nu cerem cui trebuie? Să cerem Satanei? Ocultei Mondiale? Lui Putin? Lui Soros? Lui Taylor Swift? Alooo, ne aude cineva și pe noi?

Conținutul acestui articol reprezintă doar opiniile autorului și este responsabilitatea sa exclusivă

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: