Jocurile Olimpice 2024: Mâncare insuficientă în primele zile de după deschiderea restaurantului Satului Olimpic

Jocuri Olimpice
Sursa foto: Pixabay

Primii sportivi s-au instalat în Satul Olimpic pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, dar câteva probleme logistice se fac deja simţite înainte de ceremonia de deschidere. Copleşit de participanţi, restaurantul a fost nevoit chiar să raţionalizeze anumite alimente şi să suplimenteze comenzile de alimente, relatează presa franceză.

Înainte de ceremonia de deschidere, programată vinerea aceasta pe Sena, L’Equipe a relatat că unii sportivi se plângeau de cantitatea de mâncare oferită de organizatori începând de marţi şi miercuri.

Ouă raţionalizate pentru micul dejun

Printre alimentele cele mai solicitate şi pe care furnizorul satului olimpic a trebuit să le raţionalizeze pentru micul dejun al sportivilor se numără ouăle. Soxedo, partener al Paris 2024 în satul olimpic, a confirmat cotidianului că pentru anumite produse cererea a fost foarte mare. În special pentru alimente precum ouăle şi carnea la grătar, care sunt „deosebit de populare” şi pentru care compania a crescut cantităţile. Cu aproape 40.000 de mese care trebuie servite în fiecare zi şi un restaurant principal cu 3.300 de locuri, masa este o problemă majoră în Satul Olimpic.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: