Ce spune Marcel Ciolacu despre îngrijirea deficitară a Ansamblului monumental ”Calea Eroilor”

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Întrebat, duminică, de ce a dutat atât de mult ca unele monumente din România să ajungă în patrimoniul UNESCO şi ce părere are despre îngrijirea deficitară a Ansamblului monumental ”Calea Eroilor”, premierul Marcel Ciolacu s-a referit la curăţarea, în trecut, cu jet de apă şi a afirmat că ”atât i-a dus mintea”.

”Ştiu că la un moment dat s-a greşit în ceea ce priveşte jetul de apă cu care trebuia curăţat. Atât i-a dus mintea, ca să spunem aşa. Ştiţi că s-a intervenit imediat”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre îngrijirea defititară a Ansamblului monumental ”Calea Eroilor”, care a dus la prelungirea procedurilor de includere în patrimoniul UNESCO.

Premierul l-a felicitat pe Lucian Romaşcanu, fostul ministru al Culturii, care a făcut demersul ca Ansamblul monumental ”Calea Eroilor” şi Frontierele Imperiului Roman-Dacia să intre în patrimoniul UNESCO.
”Ce mă bucur, şi îl felicit pe Lucian Romaşcanu, el a pornit acest demers, mai ales că e din oraşul de suflet al tatălui meu şi mă bucur că după 30 de ani am realizat, de fapt, ce avem noi la  Târgu Jiu. Noi ştiam cu toţii, românii. E cazul să afle toată lumea”, a mai spus Ciolacu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: