Ministerul Apărării: Miercuri, s-au confirmat elemente de dronă şi în zona localităţii Ceatalchioi din judeţul Tulcea

sursa: X

Ministerul Apărării anunţă că miercuri s-au confirmat elemente de dronă şi în zona localităţii Ceatalchioi din judeţul Tulcea şi s-au pus în aplicare procedurile operaţionale standard pentru astfel de situaţii. Potrivit MApN, au fost cercetate toate zonele în care a fost semnalată posibilitatea căderii unor fragmente de drone, fiind identificate, până la acest moment, elemente în proximitatea localităţilor Plauru şi Periprava, jud. Tulcea.

”În ultimele zile, echipele mixte de specialişti ai Ministerului Apărării Naţionale şi din alte structuri specializate din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, au continuat acţiunile de cercetare în teren pentru căutarea unor eventuale fragmente de drone căzute, săptămâna trecută, pe malul românesc al Dunării, ca urmare a atacurilor executate de forţele ruse asupra unor obiective civile şi infrastructură portuară din Ucraina”, anunţă Ministerul Apărării.

Potrivit MApN, ”au fost cercetate toate zonele în care a fost semnalată posibilitatea căderii unor fragmente de drone, fiind identificate, până la acest moment, elemente în proximitatea localităţilor Plauru şi Periprava, jud. Tulcea”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: