Peste 90 de persoane au fost arestate în timpul protestelor violente din UK, după atacul comis de tânărul de 17 ani

Sursa foto: X

Protestele au continuat pentru a patra zi consecutivă în Marea Britanie, Ciocnirile între grupurile anti-imigrație și cele anti-rasism au continuat pentru a patra noapte, cu violențe în întreaga Anglie. Peste 90 de persoane au fost arestate, transmit BBC și Deutsche Welle. Manifestațiile violente vin după atacul de luni din Southport în care trei fetiţe au fost ucise cu lovituri de cuţit.

Polițiștii britanici au fost răniți în ciocnirile cu protestatarii de extremă dreapta, în timp ce protestele violente au continuat, sâmbătă, în orașe și municipii din Marea Britanie, mai informează DW.

În Liverpool, din nord-vest, protestatarii au aruncat cu scaune, torțe și cărămizi în polițiști. De asemenea, în Manchester au avut loc ciocniri între ofițeri și protestatari.

În orașul Hull, protestatarii au spart geamurile unui hotel care găzduia migranți, a transmis BBC. În Belfast, în Irlanda de Nord, au fost aruncate artificii în urma unei ciocniri între un grup anti-Islam și protestatari anti-rasism. Grupuri opuse s-au confruntat și în orașele Nottingham și Bristol.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: