Budăi s-a apucat de analize politice pentru a distrage atenția de la acuzațiile din trecut

Sursa foto: PS News

Fostul ministru Marius Budăi s-a apucat de analize politice pentru a distrage atenția de la acuzațiile din trecut care nu îi fac deloc cinste în actualul context: cum își hărțuiește colegele la beție. 

Amintim că cel puțin două deputate PSD s-au plâns că au fost asaltate de fostul ministru al Muncii Marius Budăi în ieșirile organizate de partid. Potrivit relatărilor din presă, pe una dintre ele a sunat-o insistent noaptea, până când soțul acesteia s-a enervat și s-a dus să-l caute. Cei din jurul ministrului au dat vina pe alcool pentru hărțuielile lui sexuale, iar în PSD s-a mușamalizat totul.

Numele lui Marius Budăi a revenit în atenția publică odată cu dezvăluirile legate de abuzurile sexuale din mediul academic. Nici mediul politic nu e lipsit de „campionii” lui în materie de hărțuire și abuz, iar Marius Budăi se poate lăuda cu performanțele sale în materie, despre care presa a scris pe larg.

Cu ce s-a mai remarcat Marius Budăi:

– I-a luat mai bine de doi ani să facă un proiect pentru reforma pensiilor și când s-a dus cu el la Bruxelles, Comisia Europeană a criticat dur proiectul și l-a trimis să-l refacă.

– A tergiversat o altă reformă importantă, cea privind salariile bugetarilor.

– Și-a încheiat mandatul după scandalul azilelor private transformate în lagăre unde erau torturați bătrânii. Ministerul condus de Marius Budăi era responsabil să verifice aceste centre private, în care bătrânii erau chinuiți sistematic. Nu putem decât să-i amintim ce i-ar fi spus, potrivit un relatări de presă, la un moment dat șeful său de partid Marcel Ciolacu: „să înceteze să mai bea”. Și am adăuga: ”… când face analize politice”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: