Gimnastele își strigă supărarea după JO: „Nu meritam așa ceva!”

sportsnet.ro

Ana Maria Bărbosu, gimnasta care a pierdut bronzul olimpic, în urma contestației unei sportive, dezvăluie cu o sinceritate dezarmantă că nu crede că-și va recâștiga medalia. Carmencita Constantin, însă, șefa gimnasticii din România, spune că luptă pe toate căile ca Anei și Sabrinei Maneca-Voinea să li se facă dreptate după ce au pățit în finala olimpică de la sol.

Trei dintre delegațiile României care au concurat la Jocurile Olimpice de la Paris au revenit în țară.

Printre sportii, cele două gimnaste, Ana Maria Bărbosu și Sabrina Voinea, care au devenit în ultimele zile subiect mondial de discuție în lumea sportului, după ce vineri, în finala de la sol, au fost penalizate.

Ana Maria Bărbosu, componentă a lotului național de gimnastică artistică, spune că la Paris a trăit experiența vieții, Sabrina Voinea – la fel, a trăit la intensitate maximă ultimele zile.

„Au fost zile grele, încerc să îmi revin după tot ce s-a întâmplat , îmi doresc foarte mult să se rezolve. Eu nu am călcat linia sub nicio formă și chiar îmi doresc să se rezolve această problemă”, a afirmat Sabrina, componentă a lotului național de senioare de gimnastică artistică.

Carmencita Constantin, președintele Federației Române de Gimnastică, spune că va face tot ce îi stă în putere ca Anei și Sabrinei să li se facă dreptate.

 „Au fost momente pe care trebuie să recunosc că nu le-am trăit niciodată până acum, de o intensitate fantastică pentru că a fost suferința copiilor. Așteptăm o decizie finală, sunt toate demersurile făcute și suntem încrezători pentru că noi știm ce documente am depus și știm, la modul cel mai obiectiv, că dreptatea este de partea noastră”, a declarat președintele Federației Române de Gimnastică.

Mai multe, pe: sportsnet.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: