Ciolacu, întrebat dacă Firea se va mai regăsi în viitoarea conducere a PSD: Vom vedea. Vom avea o discuţie

Sursă foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, în legătură cu prezenţa Gabrielei Firea în viitoarea echipă a social-democraţilor, că va avea o discuţie în acest sens. El a menţionat că în echipa de conducere a PSD rezultată după Congres vor fi ”şi doamne”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD, dacă Gabriela Firea se va mai regăsi în viitoarea conducere a partidului.

”Candidatura statutară a preşedintelui, cu moţiune, cu alte cuvinte vine şi cu un program politic şi vine şi cu o echipă, este atributul celui care doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social-Democrat. Eu voi veni cu o echipă, aşa scrie la statut. Daniel Băluţă sigur se va regăsi în echipa mea”, a afirmat Ciolacu.
El a fost întrebat dacă vor fi şi femei în echipă.
”Categoric vor fi şi doamne în echipă, ar fi culmea să nu fie, aţi şi văzut la alegeri că totuşi, doamnele, încet, încet prind cât mai mult avânt în politică şi mă bucură aceste lucruri”, a explicat liderul PSD.
Întrebat dacă Gabriela Firea se va regăsi pe această listă, Ciolacu a răspuns: ”Vom vedea. Vom avea o discuţie. Doamna Gabriela Firea e preşedinta organizaţiei de la Bucureşti”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: