Florin Roman (PNL): Marcel Ciolacu a ezitat să-și anunțe candidatura din cauza scandalului de la Spitalul Pantelimon

Sursa foto: Florin Roman
Vicepreşedintele PNL Florin Roman este de părere că sunt ezitări din partea PSD când vine vorba despre anunțarea candidatului PSD la prezidențiale. Vorbește în postare și despre scandalul de la Spitalul Sf. Pantelimon, mai exact despre faptul că Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, nu este încă demis.
„Ultimele declarații ale liderului PSD, referitoare la o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale, par mai mult a fi ezitări, decât consultări reale.
Domnul Marcel Ciolacu a ezitat să-și anunțe candidatura din cauza scandalului de la Spitalul Pantelimon. Ministrul cu Coasa i-a omorât anunțul de candidatură al președintelui PSD.
Faptul că a mai trecut o zi și ministrul Rafila nu este demis, dar apar noi și noi dovezi că Ministerul Sănătății a rămas pasiv la cazuri de crimă în spital, a făcut ca dl Marcel Ciolacu să nu-și mai anunțe candidatura la prezidențiale.
E clar totodată că Marcel Ciolacu a încercat în această perioadă diverse negocieri și cu Mircea Geoană pentru a evita candidatura la prezidențiale. Este posibil, așadar, să tragă de timp prin astfel de explicații.
Toți candidații PSD care au pierdut prezidențialele au fost debarcați de la conducerea partidului și Marcel Ciolacu știe că se încadrează în acest scenariu.” a spus acesta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: