Urmează un nou cutremur pentru ACL? Ce lider al PDL ar fi negociat cu UNPR- PSD

Premierul Victor Ponta a dezvăluit astăzi un nume al unuia dintre cei mai importanți lideri ai PDL, care ar fi purtat negocieri cu Gabriel Oprea, în vederea înscrierii în UNPR.

Prim- vicepreședinele PDL, George Scripcaru, primarul Braşovului, a intenţionat să-şi părăseasă partidul şi să sară în barca puterii, mai exact să se înscrie în UNPR-ul lui Gabriel Oprea, a susţinut sâmbătă, la Braşov, premierul Victor Ponta, informează gândul.info.

Scripcariu a făcut parte din echipa PDL care a negociat fuziunea cu PNL și susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din acest an.

Solicitat să comenteze afirmaţia lui Scripcaru, care a susţinut că are oricând deschisă uşa biroului primului-ministru, Ponta a replicat: ”Aşa a spus domnul Scripcaru? Mă deranjează, n-am mai vorbit cu domnul Scripcaru de foarte mult timp, pentru că nu prea am ce discuta cu dânsul. Ştiu că a vorbit foarte des cu domnul vicepremier Oprea, pentru că spunea că trece la UNPR.”

Ponta a precizat totuși că Scripcariu ar trebui să rămână membru al PDL: ”Eu cred că nu trebuie să treacă la UNPR, cred că trebuie să rămână unde a fost ales şi cu asta, basta, să-şi facă treaba faţă de alegători.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: