Nicolae Ciucă a cerut celor 32 de primari din PNL Maramureș să desemneze un candidat pentru alegerile parlamentare

Nicolae Ciucă PNL Maramureş
Sursa foto: Nicolae Ciucă

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu parlamentarii, primarii și liderii PNL Maramureș, în care s-au analizat rezultatele obținute în alegerile din 9 iunie și au început pregătirile pentru următoarele campanii electorale.

“Împreună cu parlamentarii, primarii și liderii PNL Maramureș, am analizat rezultatele obținute în alegerile din 9 iunie și am început pregătirile pentru următoarele campanii electorale. Am discutat și despre calendarul întocmirii listelor de candidați maramureșeni pentru Camera Deputaților și Senat. Pentru că, în alegerile locale, organizația de aici a obținut 32 de mandate de primari, am cerut ca un candidat pentru alegerile parlamentare să fie desemnat de aceștia”, a precizat Ciucă într-un mesaj postat pe Facebook.

Nicolae Ciucă a precizat că Maramureș este unul dintre județele bine plasate pe drumul dezvoltării.

“M-am bucurat să aflu de la Ionel Bogdan, președintele liberal al Consiliului Județean, câte proiecte importante are în derulare. I-am cerut lui și primarilor PNL din județ ca în următorii patru ani să acceseze toate fondurile bugetare și europene pe care le au la dispoziție, pentru a continua creșterea nivelului de trai și a calității vieții din comunitățile lor”, a adăugat liderul PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: