FOTO Revoltă în USR București. Sediile partidului pline de afișe anti-Vlad Voiculescu

Sursa foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Campanie anti-Voiculescu și Sivache la sediile USR din București. Au fost lipite afișe care îl afișează pe Vlad Voiculescu, liderul filialei din Capitală, numit „groparul USR București”. Potrivit surselor Antena 3 CNN, membrii USR din București sunt furioși pe Voiculescu pentru că a numit-o pe Oana Sivache, apropiata acestuia, într-o nouă funcție la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în condițiile în care aceasta este acuzată într-un dosar de corupție din perioada în care era șefa ASSMB.

Pe sediile USR din București au fost lipite afișe anti-Vlad Voioculesc și Oana Sivache, apropiata acestuia pe care a numit-o într-o nouă funcție la ASSMB, în condițiile în care Sivache este acuzată de luare de mită. Aceasta a fost acuzată când era șefa ASSMB, acum fiind pusă din nou într-o poziție de conducere în aceeași instituție, cea de director general.

„Stop numirilor din pix”, „Corpuția ucide”, „Vlad Voiculescu, groparul USR București” sunt doar câteva dintre mesajele afișate pe sediile USR din Capitală.

sursa: Antena 3 CNN

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: