Simonis: A fost adoptată moţiunea de realegere a tandemului Ciolacu-Grindeanu la conducerea partidului

Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Social-democraţii timişeni au votat în unanimitate, miercuri, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Timiş, moţiunea pentru realegerea tandemului Marcel Ciolacu – în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat – şi a lui Sorin Grindeanu – în cea de prim-vicepreşedinte al partidului – la Congresul PSD care va avea loc în 24 august.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD Timiş, Alfred Simonis, a declarat, în context, că din Timiş vor participa 57 de delegaţi.

„Social-democraţii din Timiş susţin tandemul Marcel Ciolacu – pentru funcţia de preşedinte al partidului – şi Sorin Grindeanu – pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD. Congresul va stabili, apoi, candidatul pentru Cotroceni. Cei doi social-democraţi ocupă deja aceste funcţii, sunt de notorietate incontestabilă, iar experienţa lor este atât de vastă încât nu este nevoie de explicaţii pentru a motiva realegerea lor în aceste funcţii. Nu candidez pentru nicio funcţie în partid la nivel naţional, dar este o decizie pe care o voi lua în apropierea congresului. În politică, câteva minute înseamnă mult”, a afirmat Alfred Simonis.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: