Simona Halep regretă că nu a participat la Jocurile Olimpice – Mi-aş fi dorit tare mult să fiu la Paris

Sursa foto: Simona Halep/Facebook

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la festivitatea în cadrul căreia medaliaţii olimpici de la Paris au fost premiaţi cu maşini de omul de afaceri Ion Ţiriac, că regretă că nu a putut participa la Jocurile Olimpice.

„Rămâne un regret că nu am putut participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Mi-aş fi dorit tare mult să fiu acolo pentru că ar fi fost ultima Olimpiadă pentru mine. Eu am fost în 2012 la Londra şi mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci la Jocurile Olimpice. Am mai jucat la Fed Cup, am fost aproape de o finală, dar totuşi nu se compară cu Olimpiada”, a afirmat Halep.

„Vreau să îi felicit pe toţi cei care sunt aici, dar şi pe ceilalţi, pentru că ştiu cât de grea este munca din spatele Olimpiadei, mai ales că presiunea este enormă, ştiind că patru ani te antrenezi pentru un moment. Dar ei au fost capabili, au fost puternici să câştige medalii pentru România. Mă bucur tot timpul când sportivii rămân câştigă, pentru că ştiu ce înseamnă, cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoţii, stres, presiune, tensiune. Îi apreciez din tot sufletul şi îi felicit încă o dată”, a adăugat ea.

Simona Halep a menţionat că a fost extrem de emoţionată în timpul curselor lui David Popovici.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: