Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă. Care este motivul și când se va rezolva situația

Sursa foto: facebook

Sute de blocuri din toate sectoarele Capitale rămân fără apă caldă începând de marți, până pe 23 august. Compania Municipală Termoenergetica anunţă că vor fi efectuate lucrări de înlocuire, modernizare şi de reparaţii pe conductele reţelei termice, care au o vechime de până la 47 de ani.

„Pe măsură ce lucrările sunt finalizate şi ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, precizează sursa citată de Agerpres.

Vor fi efectuate intervenţii: între străzile Făurei şi Băiculeşti din Sectorul 1. Se vor executa lucrări de înlocuire a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic primar către 26 de module până în data de 20 august 2024, ora 9,00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 2010; între Bulevardul Buzeşti şi intersecţia cu Piaţa Victoriei din Sectorul 1. Se vor executa lucrări de înlocuire a conductei, care impun sistarea furnizării agentului termic primar către 3 puncte termice (8 blocuri) până în data de 21 august 2024, ora 9 00. Anul de punere în funcţiune a conductei din această zonă este 1980; în zona Bulevardului Lacul Tei şi a străzii Judeţului din Sectorul 2. Se vor executa lucrări de modernizare în cadrul proiectului

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: