Ciolacu i-a felicitat pe sportivii români pentru rezultatele obţinute

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

România a confirmat la Festivalul Olimpic al Tineretului European că redevine o forţă, sportivii din ţara noastră terminând competiţia cu 20 de medalii, a transmis, duminică, premierul Marcel Ciolacu.

„Felicitări tinerilor sportivi români şi antrenorilor pentru rezultatele obţinute la Festivalul Olimpic al Tineretului European! Cu 20 de medalii, dintre care 9 de aur, România a confirmat că redevine o forţă europeană, fiind umăr la umăr cu Franţa, a treia în clasamentul final”, a scris prim-ministrul, pe Facebook.

El a amintit că, în urmă cu nouă zile, la Complexul de la Izvorani, dorea delegaţiei ţării noastre să-şi depăşească performanţa de la ediţia trecută.

„Ei au reuşit asta în stil de mare echipă! Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului şi a mândriei de a demonstra lumii că suntem o ţară care, în ciuda greutăţilor, ştie în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni”, a susţinut premierul.

România a obţinut la Festivalul Olimpic al Tineretului European pentru sporturile de vară desfăşurat în Slovenia, la Maribor, cea mai bună performanţă, după cele din 1995 (Bath) şi 2003 (Paris).

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: