Gabriel Andronache: Priorităţile PNL în noua sesiune parlamentară, neimpozitarea pensiilor, şi fără creşteri de taxe 

Sursa foto: Gabriel Andronache

Liderul deputaţilor, PNL, Gabriel Andronache, prezintă luni priorităţile PNL în noua sesiune parlamentară, care începe în 1 septembrie, printre care neimpozitarea pensiilor până la 3000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii şi fără creşteri de taxe şi impozite în legea bugetului de stat pe 2025. ”Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne prioritate a Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor”, mai arată Andronache, el arătând că liberalii vor mobiliza toate grupurile, pentru a face din priorităţi legi în vigoare iar a vota împotriva acestor proiecte înseamnă a vota împotriva românilor.

Liderul Grupului parlamentar al deputaţilor PNL prezintă priorităţile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor în sesiunea de toamnă 2024, care cuprinde neimpozitarea pensiilor cu valoarea până la 3000 lei, eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii şi amendamentul liberal – fără creşteri de taxe şi impozite sau impozite/ taxe noi în legea bugetului de stat pentru 2025.

Potrivit deputatului PNL, o altă priorittate o constituie menţinerea cotei unice pentru o perioadă de 10 ani de la intrarea în vigoare a propunerii legislative liberale, aflate în procedură parlamentară.

Liberalii îşi propun în noua sesiune sprijinirea studenţilor care studiază în străinătate şi se întorc în ţară dar şi eliminarea publicităţii la jocurile de noroc.

”PNL vine cu măsuri de sprijin pentru profesiile liberale şi înăsprirea legislaţiei penale pentru protejarea copiilor faţă de abuzurile celor care îi au în grijă, dar şi adoptarea priorităţilor legislative ale deputaţilor şi senatorilor din grupurile parlamentare PNL cât şi priorităţile miniştrilor liberali (de exemplu legea referitoare la taxele de timbru, cea referitoare la notarii publici sau cea referitoare la consilierii de probaţiune) dar şi cu măsuri pentru stimularea absorbţiei fondurilor europene, a subliniat liderul deputaţilor PNL.

”Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne prioritate a Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaţilor”, mai arată Andronache.

”Acestea sunt priorităţile noastre legislative pentru perioada septembrie – decembrie 2024…şi vom mobiliza toate grupurile…toate, pentru a face din priorităţi Legi în vigoare. A vota împotriva acestor proiecte înseamnă a vota împotriva românilor”, mai spune Gabriel Andronache.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: