PNL Suceava și PNL R. Moldova la conferința: „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”

Sursa foto: Facebook PNL Diaspora Republica Moldova
Ioan Balan, alături de PNL Diaspora R. Moldova au participat la conferința: „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”. La eveniment a participat și Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava. În cadrul evenimentului, tinerii de peste Prut au interacționat cu tinerii liberali suceveni, și au primit din partea lui Ioan Balan și Gheorghe Flutur diplome de participare.
„La invitația președintelui PNL Municipiul Suceava, dl deputat Ioan Balan, de Ziua Independenței Republicii Moldova, un grup de tineri liberali din stânga Prutului alături de președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, au participat la conferința: „Tinerii unesc cele două maluri ale Prutului, în Europa”.
Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui Consiliului Județean și al PNL Suceava, dl Gheorghe Flutur, dar și deputați și lideri locali.
Tinerii din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu tinerii liberali suceveni și să cunoască liderii uneia dintre cele mai puternice organizații liberale.
Totodată, aceștia au primit, din partea celor doi lideri suceveni, Ioan Balan și Gheorghe Flutur, și a președintelui TNL Suceava, Alexandru Focșăneanu, cadouri și diplome de participare și încurajare pentru a continua acest schimb de valori în folosul viitorului Republicii Moldova.”, a relatat organizația liberală.
PNL Diaspora R. Moldova a mai comunicat și faptul că tinerii moldoveni vor particila la alte activități alături de liderii locali, vizitând Bucovina.
„În următoarele zile, tinerii liberali moldoveni vor participa la activități și întâlniri cu lideri locali și vor vizita obiective turistice din Bucovina.
Republica Moldova face astăzi pași importanți pentru a se alătura țărilor democratice, dezvoltate și care iubesc pacea și libertatea, și mai ales de a se alătura României, în marea familie a Uniunii Europene.
Tinerii sunt garanția că acest drum este ireversibil, de aceea evenimentul de ieri a fost despre ei și despre cultivarea valorilor europene în conștiința lor.
Îi mulțumim domnului deputat Balan pentru susținerea tinerilor din Republica Moldova și a organizației PNL Diaspora Republica Moldova.”, a mai transmis PNL Diaspora pe pagina oficială.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: