Romaşcanu: Un nou preşedinte al Camerei Deputaţilor, în persoana domnului deputat Daniel Suciu

Sursa foto: Facebook/ Lucian Romaşcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat luni că în prima zi a sesiunii parlamentare PSD va cere votul pentru un nou preşedinte al Camerei Deputaţilor, în persoana domnului deputat Daniel Suciu, după ce Alfred Simonis, actualul preşedinte interimar, îşi va da demisia.

”Astăzi a avut loc un Consiliu Politic Naţional în deschiderea sesiunii de toamnă a Parlamentului României. (..) Am avut propunerile de Birou permanent în acest moment. Ca noutate, deşi cred că e ştiută deja, cea mai importantă veste este demisia pe care şi-o va da domnul Alfred Simonis din poziţia de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, urmând ca astăzi să cerem votul pentru un nou preşedinte al Camerei Deputaţilor, în persoana domnului deputat Daniel Suciu”, a spus Romaşcanu la Parlament, după şedinţa grupurilor PSD.

Despre legea majorării pragului de impozitare a pensiilor, Romaşcanu a dat asigurări că va fi adoptată în Parlament în regim de urgenţă.

”Această lege va trece într-o săptămână, maxim. În mod normal în două săptămâni ar trebui să existe această lege, adoptată şi promulgată”, a ţinut să precizeze Romaşcanu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: