Greve pe mai multe aeroporturi

Sursa foto: freepik

Sute de angajați Forțelor de Frontieră de pe Aeroportul Heathrow din Londra sunt în grevă între 31 august și 3 septembrie, într-o dispută privind programul de lucru.

Perturbarea ar putea continua pe tot parcursul lunii, deoarece lucrătorii vor refuza, de asemenea, să facă ore suplimentare în perioada 4-22 septembrie.

Sectorului transporturilor din Italia îi este interzis să intre în grevă între 27 iulie și 5 septembrie, când majoritatea italienilor își iau vacanța, ceea ce înseamnă că perturbarea în plină vară este puțin probabilă.

După această dată sunt însă planificate o serie de greve, conform Euronews.

Astfel, dacă zburați către, dinspre sau peste Italia pe 7 septembrie, este posibil să aveți întârzieri sau anulări. Piloții și personalul de cabină de la transportatorul emblematic al Italiei ITA Airways și compania aeriană cu buget redus Wizz Air intenționează să protesteze între orele 13:00 și 17:00.

O grevă pentru transportul public a fost anunțată și în cele mai mari orașe din Țările de Jos, pe 11 septembrie. Serviciile din Amsterdam, Haga și Rotterdam vor fi afectate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: