Au furat mireasa cu BMW-ul şi a ajuns la spital cu SMURD-ul 

112 SMURD
Sursa foto: X

O mireasă a ajuns la spital, după ce a fost rănită într-un accident rutier, în județul Galați, chiar în timp ce era furată, conform tradiției, de la nuntă. Victima a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe DJ 242B, între localitățile Moscu și Târgu Bujor din Galați. Tânăra mireasă a fost furată de niște prieteni de la nunta care avea loc în satul Moscu. S-a urcat într-un autoturism marca BMW, condus de o prietenă, și a plecat către Târgu Bujor.

Dar șoferița a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism parcat pe marginea DJ 242B. Mireasa se afla pe bancheta din dreapta șoferiței și a fost rănită. Victima a fost transportată cu un echipaj SMURD, la Spitalul din Târgu Bujor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, scrie adevarul.ro.

De asemenea, femeia care a provocat evenimentul rutier a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind zero.

Un șofer ucrainean a murit în timp ce încerca să fugă din țară
Un șofer ucrainean, de 33 de ani, care și-a înjunghiat soția, a murit în timp ce încerca să iasă din țară. Mașina în care care acesta se afla s-a izbit violent de de un camion.

Incidentul a început la Galați, vineri, 28 iulie 2023. Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, la 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă unei agresiuni.

Polițiștii au ajuns la la fața locului și au stabilit că tânăra, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani. Ulterior, acesta i-a aplicat mai multe „lovituri cu un obiect tăietor-înțepător”.

Potrivit polițiștilor, femeia a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima se află internată în spital, cu multiple leziuni, și a fost stabilizată de medici.

După ce și-a înjunghiat soția, bărbatul a plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești (de la granița cu Republica Moldova) și, pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, care era staționată. În urma impactului violent, șoferul ucrainean a decedat.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL