Alegeri parlamentare. Gheorghe Flutur va deschide lista PNL la Senat în judeţul Suceava

sursa: facebook

Filiala suceveană a PNL a stabilit listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, prima poziţie la Senat fiind ocupată de Gheorghe Flutur, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Locul doi la Senat pe lista PNL a revenit medicului veterinar Octavian Ilişoi.
Pentru Camera Deputaţilor, lista PNL este deschisă de şeful organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan. El este urmat de deputaţii Angelica Fădor şi Bogdan Gheorghiu şi de senatorul Daniel Cadariu.
Listele PNL Suceava au fost stabilite luni de Colegiul Director Judeţean (CDJ) şi Comitetul de Coordonare Judeţean (CCJ) al PNL, care au reunit la Gura Humorului, 429 de membri ai PNL Suceava.
Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este optimist în privinţa alegerilor din toamnă, el precizând că liberalii pleacă la drum hotărâţi să aducă proiecte şi bani pentru judeţul Suceava.
„Vom fi o echipă constructivă, ne vom bate pentru fiecare leu şi euro pentru judeţul Suceava pentru că ştim să facem asta, pentru că în lista de candidaţi la Parlament, trei au deţinut portofolii de miniştri şi ceilalţi au vechime şi realizări consistente în activitatea de până acum”, a declarat Gheorghe Flutur.
Potrivit lui Flutur, toţi candidaţii PNL sunt localnici şi acoperă toate zonele judeţului.
Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: