Mircea Marian, atac surprinzător la USR: Dacă Ghinea candidează la Senat, nu votez lista

Sursa foto: x

Unul dintre cei mai aprigi susţinători ai USR de-a lungul vremii, jurnalistul Mircea Marian susţine că nu va vota lista pentru senat a favoriţilor săi, dacă Cristian Ghinea se va afla pe poziţia a doua.

El îl acuză pe Ghinea că şi-a sabotat propriul partid în interes propriu, numindu-l „sinecurist”.

În vizorul său a intrat chiar şi Vlad Voiculescu, cel răspunzător pentru bătaia de joc în administrarea spitalelor din Bucureşti, după cum afirmă Marian.

„Dacă Cristian Ghinea se va afla pe locul II pe lista pentru Senat a USR București, eu nu voi vota această listă. Poate pe cea pentru Camera Deputaților, voi vedea. Ce voi face, nu știu. Mi se pare efectiv o obrăznicie sa mi-l pui pe tavă pe omul care, timp de patru ani, a compromis și distrus opoziția democratică, si-a sabotat propriul partid in interes propriu, pentru un salariu de nu știu cate mii de euro.

Nu am cum vota asa ceva, pentru că asta inseamna ca iar vom avea o opoziție autosuficientă, leneșă și incapabilă să creeze probleme puterii. Nu votez sinecuriști camuflați in opoziția democratică.

Si m-am tot abținut să scriu asta, dar fiindcă sunt așa de furios, o să o scriu acum: ce a făcut Vlad Voiculescu, la București, e cumplit. Am tăcut timp de trei ani, dar pur și simplu și-a bătut joc de administrarea spitalelor din București, prin interpușii săi. Eu îl critic pe Rafila, dar aici, în Capitală, ce am vazut? Același umefistan și, deasupra sa, o ex-pesedistă cu studii dubioase, numită politic.

Toată simpatia pentru Elena Lasconi, dar nu e rolul meu să inghit aceste mizerii, e problema ei dacă pe listă ne trezim cu personaje despre care chiar ea spunea că au distrus USR.

PS: Mi se pare așa o sfidare pentru oamenii buni care cred în USR, care vor o opoziție puternică și speră în schimbare, ce a făcut USR București…Îi stie captivi, fără opțiuni, și își bate joc de ei”, a scris Mircea Marian pe pagina sa de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: