Ministrul Mediului a declarat că turiștii au considerat închirierea șezlongurilor mai scumpă decât se așteptau

Sursa foto: Pixabay

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a afirmat că impresiile turiştilor care au fost pe litoralul românesc în acest sezon estival sunt că serviciile cu închirierea şezlongurilor au fost mai scumpe decât se aşteptau, dar şi că plaja putea să aibă o calitate mai bună decât a avut. El a adăugat că se încearcă identificarea unor soluţii legislative ”pentru ca turiştii să aibă servicii de o calitate mai bună la preţuri mai competitive”.

Mircea Fechet a participat, joi, la Neptun, la o întâlnire cu reprezentanţii industriei de turism din zona de sud a litoralului.

”Am discutat, de asemenea, despre modul de atribuire a contractelor de închiriere pentru plajele din România, subiect care în continuare creează discuţii intense. Am pornit de la lucrurile care au mers bine pe litoral, dar am discutat şi despre cele care au mers mai puţin bine. Şi impresia pe care turiştii o au după efectuarea unui sejur este de multe ori aceea că serviciile cu închirierea şezlongurilor au fost mai scumpe decât se aşteptau, că plaja ar fi putut să aibă o calitate mai bună decât a avut, că preţurile pe plajă şi nu numai au fost mai mari decât se aşteptau. Încercăm să identificăm împreună cu aceştia care sunt modificările legislative pe care trebuie să le facem pentru ca turiştii să aibă servicii de o calitate mai bună la preţuri mai competitive şi mai mici. Acesta este scopul pe care l-a avut această întâlnire”, a afirmat ministrul Mediului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: