Câciu nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri

Sursa foto: Facebook/ Adrian Câciu

Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Adrian Câciu, a afirmat, joi seară, că nu crede că va exista o remaniere înainte de alegeri, aşa cum au apărut discuţii în spaţiul public, şi crede că ”nu e bine să te joci” cu declaraţii despre o eventuală înlocuire a ministrului Finanţelor pentru că pieţele financiare urmăresc situaţia. „Oricine poate fi discutabil în spaţiul public, dar cu ministrul de Finanţe e mai complicat să te joci cu declaraţiile”, afirmă Câciu.

Adrian Câciu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3 CNN, dacă va fi o remaniere înainte de alegeri şi a răspuns: ”Eu nu cred, dar evident că acesta este apanajul primului ministru. Dacă vreţi, nu suntem pe viaţă miniştri şi, dacă nu se performează…deşi în acest moment eu zic că Guvernul, pe ţintele pe care şi le-a propus în acest an atinge…”.

Întrebat despre o eventuală înlocuire a ministrului Finanţelor, Marcel Boloş, care ar fi luat măsuri controversate în ultima perioadă, Adrian Câciu a declarat: „Omul acesta îşi face job-ul, ministrul de Finanţe nu o să fie plăcut, şi eu am fost ministru de Finanţe”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: