Alegeri prezidenţiale. PNL Sector 3, susținere totală pentru Nicolae Ciucă. Semnalul filialei conduse de Andrei Baciu

Sursa foto: Facebook

Filiala PNL Sector 3, condusă de liberalul Andrei Baciu, şi-a arătat susținerea în unanimintate pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, „un candidat care știe ce înseamnă disciplina, respectul și devotamentul față de România”.

„Biroul Politic al PNL Sector 3 a votat, în unanimitate, susținerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.
Președintele Nicolae Ciucă este liderul care a demonstrat că pune țara 🇷🇴 mai presus de orice și că înțelege nevoia de stabilitate. Nicolae Ciucă va fi un președinte al dialogului și al acțiunii responsabile. Susținem un candidat care știe ce înseamnă disciplina, respectul și devotamentul față de România!

Nicolae Ciucă a demonstrat, prin cariera sa militară și politică, că poate să conducă țara 🇷🇴 noastră spre un viitor sigur. Cu o viziune clară asupra viitorului României,
Nicolae Ciucă pune pe primul loc securitatea națională, dezvoltarea economică și consolidarea poziției noastre pe scena internațională”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sector 3, publicat pe pagina de Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: