Președinta USR, acuzată că îi protejează pe ”corupții” partidului și practicile acestora

Sursa foto: Elena Lasconi

Elena Lasconi este acuzată de o susținătoare USR că tolerează practicile nedemocratice ale unor lideri corupți din partid. Avocata Claudia Postelnicescu susține că lideri precum Vlad Voiculescu sau Clotilde Armand scot oameni votați pe liste și îi pun în schimb pe favoriții lor. Toate acestea s-ar face cu permisiunea președintei USR.

„Cât timp permiți ca Clotilde Armand și VV (Vlad Voiculescu – n.n.) să scoată oameni votați pe liste și să îi pună pe ai lor cu pixul, în timp ce țipă că sunt victime, în veci nu vei fi credibil ca lider care schimbă percepția despre USR ca partid confiscat de o guerrillă de șmecheri și corupt”, menționează avocata.

Aceasta arată că fosta deja primăriță a sectorului 1 ar fi în cărți pentru a fi inclusă pe lista USR pentru alegerile parlamentare și că acest lucru ar fi o greșeală. Claudia Postelnicescu o avertizează în acest sens pe Elena Lasconi și sugerează că, în curând, vor ”bubui” acuzațiile de corupție la adresa lui Clotilde Armand.

„Și stați, că încă nu au bubuit mizeriile ei din primărie, oameni angajați și plătiți timp de 3 ani de zile, care nu au dat o zi pe la locul de muncă (știm și cine, urmează foileton), conflicte de interese care vor ajunge la ANI, și contracte de zeci de mii de euro date firmei verișoarei soțului, chiar acum pe final de mandat, că trebuie și ea să-și plătească servitorii tot din bani publici”, susține Claudia Postelnicescu.

De menționat faptul că, protejarea liderilor acuzați de corupție de către conducerea USR a generat un val de nemulțumire în rândul susținătorilor acestui partid. Nemulțumirea s-a reflectat și în scorul partidului din alegerile locale, în urma cărora USR a ieșit de abia pe locul patru. Noua conducere a partidului nu s-a delimitat deocamdată de ”corupții” partidului.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: