Ipocrizie marca Lasconi. Râde de nota lui Ciolacu la BAC, dar nu scoate o vorbă despre notele ei

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Newsweek România a prezentat în exclusivitate diploma de licență a Elenei Lasconi și foaia matricolă a acesteia, documente cu care candidata la alegerile prezidențiale se jenează, motiv pentru care a scris în CV-urile sale că este absolventă a Academiei de Studii Economice din București.

În fapt, așa cum au descoperit jurnaliștii Newsweek, Lasconi a terminat una dintre cele mai slabe universități de la acea vreme, Universitatea Ecologică, iar în 3 ani de studiu a avut media generală sub 7. La foarte multe materii a trecut cu media 5.
Conform acestora, șefa USR și primar în Câmpulung doar și-a susținut examenul de licență la Academia de Studii Economice, pentru că Universitatea Ecologică nu primise dreptul de a organiza examene de licență. Cursurile le-a urmat la Universitatea Ecologică, Facultatea de management, specializarea Economia Turismului și Comerțului Internațional.

Deși la o facultate fără pretenții, studenta Lasconi a avut note slabe și foarte slabe la mai multe materii, 5 și 6 fiind o constantă în anii de facultate pentru șefa USR care se recomandă economist. A avut nota 5 la examenele de „Contabilitate și controlul gestiunii” și „Contabilitate financiară”.
Mediile acesteia în anii de studii sunt dezamăgitoare. Anul I – 6,92, Anul II – 6.40, Anul III – 6,53 și Anul IV – 6,92, conform foii matricole.

Sursa foto: Newsweek România

După ce au confruntat-o pe președinta USR cu documentele de la facultate, concluzia Newsweek este că “Elena Lasconi nu vede nicio problemă în faptul că a omis să spună că a ABSOLVIT o universitate privată, menționând în documente oficiale doar că a obținut licența la ASE, o universitate prestigioasă. Este o mare minciună prin omisiune. Așa cum a omis să spună că soțul dânsei a fost angajat consilier la grupul parlament USR, plătit din bani publici, deși nimic nu îl recomanda pentru asta.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: