Primăria Arad reclamă o tentativă de fraudă, după ce pe Facebook a apărut o pagină care oferă carduri de transport

Sursa foto: News.ro

Primăria Arad a acuzat, marţi, o tentativă de fraudă online, după ce pe Facebook a apărut o pagină în care se anunţă că pot fi cumpărate carduri pentru transportul public, valabile 6 luni, la preţul de doar 12 lei. Reprezentanţii municipalităţii avertizează oamenii să nu ofere informaţii personale sau financiare pentru că nu este vorba de vreo campanie oficială.

”O nouă tentativă de fraudă online în numele Primăriei Municipiului Arad şi al Companiei de Transport Public!  Pe reţeaua de socializare Facebook este intens promovată o postare referitoarea la o oportunitate unică oferită arădenilor: carduri de transport cu o valabilitate de 6 luni, fără restricţii la toate tipurile de transport, care costă doar 12 lei”, a transmis, marţi, Primăria Arad.

Reprezentanţii municipalităţii atrag atenţia că o astfel de campanie a mai avut loc în luna august a acestui an.

”O situaţie similară s-a înregistrat în municipiu la finele lunii august, când atât Primăria Arad cât şi Compania de Transport Public au recomandat cetăţenilor să nu ofere informaţii personale sau financiare, întrucât NU este vorba despre o campanie a instituţiei sau a CTP Arad. De aceea, vă rugăm, ca în cazul în care primiţi astfel de mesaje, să le raportaţi imediat la autorităţile competente”, au mai precizat reprezentanţii Primăriei Arad.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: