Ministrul Mediului: Peste 200.000 de voluntari s-au mobilizat pentru a face România mai curată

Sursa foto: Mircea Fechet

Peste 200.000 de voluntari şi mii de angajaţi din instituţiile subordonate Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor s-au mobilizat pentru a face România mai curată, a anunţat, sâmbătă, ministrul de resort, Mircea Fechet.

Acesta a participat în localitatea Dărmăneşti din judeţul Bacău, la cea de-a XI-a ediţie a Zilei de Curăţenie Naţională, eveniment organizat la nivel naţional de Asociaţia „Let’s do it România!”.

„Astăzi, la Dărmăneşti, am văzut cum o comunitate unită poate face lucruri extraordinare atunci când se mobilizează. Alături de sute de voluntari, am participat la „Let’s Do It România!”, cea de-a XI-a ediţie a Zilei de Curăţenie Naţională, o iniţiativă care ne aminteşte că marile schimbări încep cu paşi mici şi consecvenţi. Anul acesta, pentru prima dată, Ziua Curăţeniei este sărbătorită oficial, după ce legea, al cărei iniţiator am fost şi eu, a fost adoptată. Peste 200.000 de voluntari şi mii de angajaţi din instituţiile subordonate MMAP s-au mobilizat pentru a face România mai curată”, a scris Fechet pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: