VIDEO Lucian Romașcanu: Prin candidatul său la prezidențiale, PSD are o ofertă imbatabilă

Lucian Romașcanu, invitat Puterea Știrilor 23.09

Partidul Social Democrat s-a schimbat fundamental, în ultimii ani, a afirmat Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt PSD, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor, cu Marinela Angheluș. La întrebarea ce ar putea duce anul acesta la câștigarea alegerilor prezidențiale, social-democratul spune că partidul pe care îl reprezintă are o abordare mult mai pragmatică vizavi de ce înseamnă activitatea politică.

„Suntem extrem de atenți la ceea ce are nevoie societatea, am guvernat în consecință, am fost aproape de oameni, am fost aproape de mediul de afaceri, a dispărut din acea aroganță care putea fi percepută la un moment dat din partea Partidului Social Democrat. Suntem foarte atenți la proiect. În ceea ce privește candidatul nostru, cred că de data aceasta este extrem de potrivit pentru rolul respectiv și din perspectiva calităților personale și din perspectiva celor care țin de funcția de președinte în sine. Deci, eu zic că suntem în momentul în care avem o ofertă imbatabilă pentru alegători imbatabilă”, a subliniat purtătorul de cuvânt al partidului Social-Democrat.

În ce privește posibilitatea ca Mircea Geoană să preia o parte din voturile pentru candidatul PSD la prezidențiale, acesta este de părere că e puțin probabil.

„Este o eventualitate, dar din ce știm noi, e puțin probabil să ia voturi de la Partidul Social Democrat într-o măsură care să ne afecteze. O să vedem, deocamdată bătălia pentru turul doi este deschisă pentru toți cei care sunt măsurați în sondaje”, a completat Lucian Romașcanu.

Ce este sigur, a mai explicat acesta, e faptul că Marcel Ciolacu va intra în al doilea tur de scrutin.

„Sunt convins că indiferent cu cine va participa la turul doi, Marcel Ciolacu și PSD vor avea argumentele necesare de a ne poziționa drept câștigători. Suntem extrem de motivați. Avem o echipă puternică, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor românilor”, a mai spus social-democratul.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: