Ziua și ieftinirea: prețul carburanților a scăzut din nou

Prețuri carburanți
Sursa foto: Pexels

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de noi în acest an, afișează pe data de 10 noiembrie 2023 un preț al benzinei standard de 6,76 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,43  lei/litrul.

Așadar, față de ziua precedentă, Petrom a ieftinit azi benzina și motorina cu trei bani pe litru

Este a cincea modificare de preț a carburanților pentru a cincea zi la rând. Astfel, ultima modificare de preț la carburanți la Petrom a avut loc ieri când s-au ieftinit și benzina și motorina tot cu trei bani pe litru. Acum două zile prețul motorinei a scăzut cu patru bani pe litru, iar prețul benzinei a rămas nemodificat Acum trei zile, în stațiile Petrom prețul benzinei a scăzut cu cinci bani pe litru, iar prețul motorinei a rămas nemodificat. Cu patru zile în urmă, a crescut cu patru bani pe litru prețul motorinei, iar prețul benzinei a răma nemodificat. Precedenta modificare de preț a fost în data de 1 noiembrie, când Petrom a scăzut cu șapte bani pe litru prețul motorinei.

După ultimele modificări de prețuri, observăm că se menține diferența de preț dintre benzină și motorină, la 67 de bani pe litru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: