Ședință la PNL. Liberalii dezbat relația cu social-democrații

Sursă foto: Facebook/ Partidul Naţional Liberal

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL va avea loc miercuri. Liderii liberali vor discuta despre amendamentul „Iohannis” şi despre relaţia cu PSD.

PNL a depus, săptămâna trecută, în Parlament un proiect de lege, iniţiat de liderii senatorilor şi deputaţilor, Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, marți seară, după ce acesta a afirmat că nici Ciucă, nici preşedintele Klaus Iohannis nu au fost „în programul” său în 3 aprilie, atunci când ar fi avut loc o discuţie între cei trei despre proiectul PNL care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare.

„Chiar dacă nu a menționat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu își amintește ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută!”, a scris Nicolae Ciucă, marți seară pe Facebook.

Marcel Ciolacu i-a transmis, marți pe Facebook, lui Nicolae Ciucă faptul că nici el, nici Iohannis, împreună sau separat, nu au fost în programul său pe 3 aprilie, după ce surse liberale au susținut că la acea data a fost o discuție între președinții PSD, PNL și șeful statului Klaus Iohannis, în care Ciolacu a spus inițial că susține demersul legislativ ca Iohannis să poată candida și apoi s-a răzgândit.

„Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook care a atașat postării și o poză cu programul său de la acea dată.

Liderul PSD a adăugat că liberalii mint atunci când spun că PSD a fost de acord să susțină proiectul PNL pentru ca Iohannis să poată candidat la parlamentare

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: