Doi consilieri au părăsit USR din cauza Clotildei Armand: „Cazul Dragnea curat”

Clotilde Armand
Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Mișcările de trupe din ultima perioadă, din USR, se îndreaptă în direcția demisiilor și excluderilor de membri din partid. Doi consilieri USR, Oliver Păiuși și Dan Milea, au părăsit formațiunea politică chiar înainte de alegerile care se apropie. Primul i-a cerut fostului primar de la Sectorul 1, Clotilde Armand, să se autosuspende din funcțiile de partid din cauză că este trimisă în judecată în urma unor acuzații de corupție, iar cel de-al doilea a demisionat din cauza „execuțiilor politice” la care a fost supus colegul său care a denunțat faptele de abuz în serviciu și corupție.

Începând de marți, din cei 20 000 de membri la nivel național pe care spune președintele USR, Elena Lasconi, că-i are, au mai plecat doi. Oliver Păiuși și Dan Milea, aleși consilieri pe listele USR la Primăria Sectorului 1, au rămas fără funcții din cauza eliminării din partid a primului și demisiei celui de-al doilea.

Se pare că șefii partidului nu sunt de acord să se aplice și asupra lor sloganul pe care l-au promovat în campaniile electorale „Fără penali în funcții publice”. Astfel, ultimul plecat, prin demisie, a transmis o informare filialei USR București în care își explică motivele și împrejurările care l-au determinat să ia această decizie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: