Nicolae Ciucă și-a lansat candidatura la prezidențiale. Pauliuc: „România merită un preşedinte de dreapta”

Foto Facebook Nicoleta Pauliuc

Nicoleta Pauliuc a salutat cu mult optimism, lansarea candidaturii președintelui PNL, Nicolae Ciucă: „Ca întotdeauna în ultimele două decenii, socialiştii, care îşi schimbă adesea părul, dar năravul niciodată, nu vor face altceva decât să se recunoască din nou înfrânţi de propria aroganţă şi sete de putere absolută„, a notat senatoarea liberală.

Nicolae Ciucă este viitorul Preşedinte al României!

Cu speranţă şi convingere că acest gând se va îndeplini, am participat la momentul depunerii semnăturilor pentru înregistrarea candidatului sale la cea mai importantă funcţie în statul român.

Nicolae Ciucă este un om cu o meserie nobilă, cea de militar, un om care toată viaţa sa, cu onoare şi credinţă, a fost în slujba ţării. Avem nevoie de un astfel de Preşedinte echilibrat, înţelept, implicat şi responsabil.

Partidul Naţional Liberal, toţi aleşii locali, toţi parlamentarii, toţi membrii simpli şi susţinătorii vom face tot posibilul ca, pe 8 decembrie, să reedităm succesele din 2014 şi 2019.

România merită un Preşedinte de dreapta şi o guvernare liberală de calitate. Vrem o ţară modernă, europeană, prosperă şi sigură. Avem un proiect pentru toate nivelurile societăţii: familie, comunitate şi ţară.

Cele 1,6 milioane de semnături adunate pentru candidatura lui Nicolae Ciucă sunt suportul cel mai clar care indică o confruntare între PNL şi PSD în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Ca întotdeauna în ultimele două decenii, socialiştii, care îşi schimbă adesea părul, dar năravul niciodată, nu vor face altceva decât să se recunoască din nou înfrânţi de propria aroganţă şi sete de putere absolută”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicoleta Pauliuc.

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale, miercuri, la Biroul Electoral Central subliniind angajamentul său de a deveni un „președinte responsabil, un președinte echilibrat”, cu o viziune de dreapta pentru România.

Nicolae Ciucă a afirmat: „Voi fi un președinte responsabil, un președinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, menționând necesitatea unei „viziuni de dreapta” și a unei persoane capabile să o implementeze, subliniind că se bazează în mare măsură pe Partidul Național Liberal.

În contextul geopolitic actual, președintele PNL a evidențiat schimbările frecvente la nivel internațional și a subliniat importanța unei perspective liberale în gestionarea provocărilor contemporane.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: