AUR mai pierde un membru important. Continuă demascările din interior ale practicilor abuzive ale lui Simion

sursa: Facebook

Zaharcu Mircea-Sorin, candidat al partidului la președinția Consiliului Județean Tulcea la alegerile locale din iunie 2024, cel care a înregistrat cel mai mare scor al partidului, a părăsit formațiunea politică AUR.

Fostul membru a fost un actor important în activitățile partidului, fiind recunoscut pentru implicarea sa și pentru rezultatele remarcabile la vot. Cu toate acestea, Zaharcu susține că Simion a reacționat defensiv la prezența sa și l-a exclus din partid, un gest pe care acesta îl consideră o trădare și un exemplu al practicilor abuzive de conducere.

În declarația sa de excludere, Zaharcu a subliniat existența unor „interese oculte” și a acuzat conducerea AUR de protecție politică, denunțând abuzurile și cheltuielile nejustificate ale fondurilor publice în administrația locală tulceană. El a afirmat că valorile care l-au atras inițial la AUR au fost călcate în picioare, iar interesul personal al lui Simion a devenit prioritar.

„Simion se folosește de oameni pentru a-și atinge scopurile, dar îi elimină atunci când nu mai sunt utili”, a declarat Zaharcu. Acesta a subliniat că, pe măsură ce membrii devin mai implicați și înțeleg dedesubturile partidului, riscă să fie excluși, deoarece reprezintă un potențial pericol pentru conducerea autoritară a lui Simion.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: