Nicoleta Pauliuc: Devine evident că PSD plănuieşte o guvernare alături de AUR şi UDMR. PeSeDiştii vor sfârşi înfrânţi

Sursa foto: Nicoleta Pauliuc

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc a notat în social media, ca urmarre a hotărârii CCR în cazul candidaturii la preşedinţie a Dianei Şoşoacă, că devine evident faptul că PSD plănuieşte o guvernare alături de AUR şi UDMR. Ea a precizat că decizia de sâmbătă a CCR este “un grav atac la adresa statului de drept şi o dovadă clară că PSD nu se schimbă: vor toată Puterea, vor să devină partidul unic în România”.

Chiar şi în aceste condiţii, turul II al prezidenţialelor va fi între candidatul PNL (Nicolae Ciucă) şi candidatul PSD (Marcel Ciolacu), a menţionat Pauliuc, adăugând: “Ca întotdeauna în ultimii 20 de ani, PeSeDiştii vor sfârşi înfrânţi. Iar acest lucru se va întâmpla cu largul lor concurs, pentru că ei nu înţeleg democraţia şi teama oamenilor faţă de reîntoarcerea Partidului Unic”.

Mesajul postat pe Facebook de Nicoleta Pauliuc:

“Patru judecători CCR propuşi de PSD şi un judecător al Curţii Constituţionale propus de UDMR au decis că Diana Şoşoacă nu are dreptul să candideze la funcţia de Preşedinte al României.

Scopul evident este acela de a-i maximiza şansele lui George Simion să intre în turul II al prezidenţialelor, acesta fiind singurul candidat care poate fi învins de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Mai mult, devine evident că PSD plănuieşte o guvernare alături de AUR şi UDMR după alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

Eu cred că doamna Şoşoacă este un personaj profund toxic pentru democraţia românească şi că nu ar trebui să ne reprezinte nici în Legislativul de la Bucureşti şi nici în Parlamentul European. În egală măsură, doamna în cauză are dreptul constituţional şi legal de a candida, nefiindu-i retrasă cetăţenia şi nefiind condamnată penal la pachet cu restrângerea unor drepturi.

Din această perspectivă, decizia CCR (pe filiera PSD – UDMR) este un grav atac la adresa statului de drept şi o dovadă clară că PSD nu se schimbă: vor toată Puterea, vor să devină partidul unic în România.

În ultima perioadă, #PNL a susţinut că PSD şi Marcel Ciolacu încep să deraieze. Avem astăzi confirmarea disperării acestor oameni care manifestă un dispreţ profund pentru democraţie şi care sunt dispuşi să facă orice pentru a-şi atinge scopul. În esenţă, ce au făcut acum este din aceeaşi categorie cu limitarea votului în Diaspora în 2014 de către Victor Ponta. Şi românii îşi dau seama de asta.

De ce le este frică nu vor scăpa. Chiar şi în aceste condiţii, turul II al prezidenţialelor va fi între candidatul PNL (Nicolae Ciucă) şi candidatul PSD (Marcel Ciolacu). Ca întotdeauna în ultimii 20 de ani, PeSeDiştii vor sfârşi înfrânţi. Iar acest lucru se va întâmpla cu largul lor concurs, pentru că ei nu înţeleg democraţia şi teama oamenilor faţă de reîntoarcerea Partidului Unic”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: