Nicolae Ciucă, vizită la companii din județul Bihor, împreună cu Ilie Bolojan: PNL sprijină antreprenorii locali

sursa: facebook/ Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, a făcut astăzi o vizită în județul Bihor, împreună cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și secretarul general al PNL, Lucian Bode. În cadrul vizitei, Ciucă a inaugurat centura orașului Beiuș și a vizitat două companii locale de succes, Optimedia și Nokian, evidențiind astfel sprijinul PNL pentru antreprenorii din regiune.

“Astăzi am vizitat Optimedia, o afacere de familie din Oradea. Această fabrică este un exemplu de succes în industria producției de ferestre și uși, cu o cifră de afaceri de peste 70 milioane de euro. Am fost impresionat de profesionalismul și pasiunea pe care o investesc în fiecare produs. PNL sprijină antreprenorii locali care, prin muncă și dedicare, contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a României”, a transmis din Bihor președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL se află în vizită în județul condus de liberalul Ilie Bolojan, însoțit de Lucian Bode, secretarul general al partidului.

Ziua a început cu vizita la o fabrică locală, Optimedia, deținută de o familie din Oradea, și continuă cu vizita la compania Nokian, o investiție pe care liberalii au susținut-o, Nicolae Ciucă din poziția de premier la data demarării proiectului de la Oradea.

Tot astăzi, centura orașului Beiuș va fi inaugurată în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Finanțarea noii centuri a fost asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020, în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: