Nicolae Ciucă: Am intrat în această competiţie fiind convins că vom intra în turul 2 şi vom câştiga alegerile

sursa: x

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Centura Beiuş, că a intrat în această competiţie fiind convins că vor intra în turul 2 la prezidenţiale şi vor câştiga alegerile iar în ceea ce priveşte ce urmează să se întâmple după alegeri, va proceda în conformitate cu prevederile constituţionale. 

”Am intrat în această competiţie fiind convins că vom intra în turul 2 şi vom câştiga alegerile. Ce urmează să se întâmple după aceea? Eu voi proceda în conformitate cu prevederile constituţionale şi vă rog să nu aveţi niciun dubiu legat de acest lucru”, a spus Nicolae Ciucă, despre alegerile prezidenţiale.

Întrebat ce se întâmplă dacă câştigă Marcel Ciolacu, Ciucă a răspuns: ”În momentul de faţă, avem o singură direcţie, un singur obiectiv şi mergem pe acea direcţie. Câştigăm alegerile şi veţi vedea că vom lua decizii foarte bune. Eu personal voi lua decizii foarte bune”.

El a precizat că sondajele sunt evaluări de moment, care redau o poză a momentului.

”Eu am convingerea că cel mai bun sondaj este cel din ziua votului, în care cetăţenii vin şi îşi exercită dreptul la vot şi, desigur, îşi exprimă încrederea într-un partid sau într-o persoană. Ca atare, în momentul de faţă, personal, merg după strategia pe care o avem pentru această campanie şi pentru campania prezidenţială şi pentru cea parlamentară, şi, de asemenea, folosim foarte mult în discuţiile pe care le avem cu cetăţenii tocmai aceste realizări pe care administraţiile liberale le-au reuşit în mandatele în care am fost aleşi de către cetăţeni, să putem să facem ceva pentru comunităţi”, a subliniat Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: