Mircea Marian: Când am să mă duc la vot, o să plâng

sursa: Facebook

Jurnalistul Mircea Marian îți exprimă nemulțumirea față de situația din România și politica internațională. În mod specific, Marian a vorbit despre Elena Lasconi, sugerează că nu doar ea, ci mulți alți nu par pregătiți pentru responsabilitățile pe care și le asumă.

„Când am să mă duc la vot, o să plâng. O să mă duc, dar o să plâng.
Doamna Lasconi, ascultați-mă, nu e complicat: nici o țară NATO nu a fost atacată vreodată. Indiferent că avea sau nu trupe străine pe teritoriul ei.
Articolul 5 a fost invocat o singură dată, după 11.09.2001 – atacurile teroriste din SUA.
Iar când vorbim de trupele NATO aflate acum pe teritoriul României, ok, nu-i problemă să-i știi la bucată, dar nu se poate să nu indici SUA drept țara cu cea mai puternică prezență. La Constanța se ridică cea mai importantă bază din Europa, probabil va fi mai tare ca Ramstein – nu „Rammstein”, ăia-s rockerii.
Mă deprimă cumplit când văd elevii ăștia scoși la tablă, tufă, și chinuindu-se să scoată de un 5. Dar vor să fie președinți.
Și nu mă refer doar la Lasconi.
PS: Nu vreau, nu vreau să fiu hater cu ea, dar…Mama, când prindea din ăștia, i se mai făcea milă și zicea: „Domnișoară, te duci în bancă, înveți și data viitoare ori știi de zece, ori îți dau patru pe care-l meritai acum””, a scris Mircea Marian pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: