Alegeri parlamentare. PNL Mehedinţi a depus listele de candidaţi – Stela Firu (senator) deschide lista la Senat

Sursa foto: PNL

PNL Mehedinţi a depus listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, lista pentru Senat fiind deschisă de Stela Firu, care candidează pentru un nou mandat, iar cea pentru Cameră, de Mihai Culeafă, vicepreşedinte ANPC. Liderul filialei Virgil Popescu afirmă despre propriii candidaţi că fiecare dintre aceştia ”a demonstrat că a făcut, face şi vor face şi pe viitor”, spre deosebire de candidaţii altor partide ”cărora, din păcate, li se potriveşte următoarea descriere: necuvântătoarele din Parlamentul”.

”Astăzi am depus dosarele de candidatură şi semnăturile de susţinere pentru echipa de candidaţi pe care o propune PNL Mehedinţi la Parlamentul României.
Este dovada angajamentului pe care ni-l luăm în faţa mehedinţenilor de a le reprezenta interesele şi de a contribui la legi bune pentru fiecare”, scrie Virgil Popescu pe Facebook.
Candidaţii pe care echipa PNL Mehedinţi îi susţine sunt următorii:
Senat: Firu Stela – Senator – medic, ⁠Dincă Adrian – Constantin – antreprenor – inginer, ⁠Trancotă Daniela – profesoară, ⁠Cojocaru Dorin – Iulian – director general – Jurist.
Camera Deputaţilor: ⁠Culeafă Mihai – Vicepreşedintele Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor – jurist, ⁠Udrişte Iuliu – Alin – Deputat – economist, ⁠Scarlat Florin – Dan – Director General Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale – economist, ⁠Şurcă Daniela – asistentă medicală, ⁠Ganţu George – economist, ⁠Băloi Mariana – învăţătoare.
”Fiecare candidat a demonstrat că a făcut, face şi vor face şi pe viitor. Spre deosebire de candidaţii altor partide cărora, din păcate, li se potriveşte următoarea descriere: NECUVÂNTĂTOARELE DIN PARLAMENT. Iar mehedinţenii au nevoie de parlamentari care să le reprezinte interesele, să se bată pentru a găsi soluţii la problemele cu care se întâmpină. Mai mult chiar, vor avea parte de toată susţinerea mea”, mai afirmă Virgil Popescu.
El susţine că, în calitate de europarlamentar, a identificat deja fondurile europene care vin direct către regiuni.
”Ca europarlamentar am identificat deja fondurile europene care vin direct către regiuni, ca să le putem accesa pentru dezvoltarea noastră accelerată”, explică.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: