Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții „în lanț” ale fanilor

Sursa foto: Michael Schumacher

Michael Schumacher (55 de ani) nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

Prima postare pe conturile lui Michael Schumacher, după o pauză de 5 luni

Pe contul oficial de Instagram al marelui campion de Formula 1 a apărut prima postare, după o pauză de 5 luni, informează gbnews.com.

Asta s-a întâmplat la câteva zile după ce presa internațională a scris că Michael Schumacher ”a avut prima apariție publică” după accidentul de schi din 2013.

Pe contul septlului campion mondial din F1 a fost postat un clip cu imagini din 2000, după victoria de la Grand Prix-ul Japoniei.

„Emoții explozive. Grand Prix-ul Japoniei, primul titlu mondial cu Scuderia Ferrari. OTD 2000”, este textul postat alături de imaginile de mai jos.

Contul de Instagram al lui Michael Schumacher ar fi controlat de familia acestuia, scrie sursa citată.

Fanii campionului german au reacționat imediat: postarea a adunat aproape 100.000 de aprecieri într-o săptămână și peste 500 de mesaje de susținere pentru legendarul Michael Schumacher.

Pe 29 decembrie 2024 se împlinesc 11 ani de la teribilul accident suferit la schi de către celebrul pilot de Formula 1Michael Schumacher.

Germanul a suferit două intervenții chirurgicale și a stat 6 luni în comă. El s-a trezit în iunie 2014, dar, din acel moment, familia ține totul secret și chiar a angajat un avocat care să-i protejeze dreptul la intimitate.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: