Ciucă, optimist în legătură cu rezultatul alegerilor: Vorbim de PNL, cel mai vechi partid din UE

Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, optimist în legătură cu rezultatul alegerilor: Vorbim de PNL, cel mai vechi partid din Uniunea Europeană, care a avut cea mai mare contribuție în momentele cele mai importante din istoria României

„Sunt optimist și vă și explic de ce. În primul rând, când vine vorba de alegeri, aici contează și persoana, dar contează foarte mult partidul, forța partidului.

Și vorbim de Partidul Național Liberal, care este partidul cu cea mai consistentă, cea mai lungă istorie în Uniunea Europeană.

Până să avem Brexit-ul aveam Partidul Conservator din Marea Britanie. Dar acum Partidul Național Liberal e cel mai vechi partid politic din România și din Uniunea Europeană.

Este un partid care a avut cea mai consistentă contribuție în momentele cele mai importante din istoria României, de la Războiul de Independență la Marea Unire, la Prima Constituție, la tot ce au însemnat momentele importante ale istoriei noastre.

Are oameni care cred în valorile și virtuțile liberalismului. Eu personal cred în aceste valori, cred în familie, cred în Dumnezeu, cred în tot ceea ce înseamnă patria.

Și nu patriotismul acesta spus din vorbe, ci făcut prin fapte. În momentul de față avem 1.146 de primari, 12 președinți de Consilii Județene, avem peste 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri județeni.

Este o forță politică plus întreg activul de partid care, dacă stăm să ne uităm doar la rezultatele de la locale, Partidul Național Liberal a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi.

De aceea sunt foarte optimist. Sunt optimist pentru că eu cred foarte mult în membrii Partidului Național Liberal.

Cred în românii care identifică tot ceea ce a ținut de progres și dezvoltare în România cu guvernări de dreapta și aceste argumente și aceste atribute îmi dau încredere”, a declarat Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: