Legea pensiilor, pe masa UE. Care pensii ar putea fi din nou recalculate?

Sursa foto: pexels

Legea pensiilor, pe masa UE. Care pensie ar putea fi din nou recalculate? Cine e avantajat? legea pensiilor e atacată pe mai multe fronturi. Acum, a ajuns la Bruxelles.

Legea pensiilor este în vigoare de 2 luni, dar valul de nemulțumire nu s-a stins. Legea a fost atacată la Avocatul Poporului.

Ea fost propusă pentru modificare la Senat. Ultima inițiativă a fost depusă ieri și acordă bani mai mulți pentru pensionarii cu grupe de muncă și care au muncit în condiții speciale. Publicăm documentul integral, din nou, la finalul articolului.

Ultimul demers este contestarea legii pensiilor. Acest demers trebuie făcut la Curtea Europeană de Justiție. Deocamdată, a fost depusă o cerere la Bruxelles.

800.000 de pensionari NU au primit niciun leu în plus la pensie și asta a stârnit un val de nemulțumiri în rândul persoanelor care au muncit în condiții grele.

Noua lege a pensiilor ține cont doar de anii munciți și nu a oferit bonusuri pentru pensionariii care au muncit în grupa I, grupa a II-a sau în condiții speciale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: