Serialul „Azilele groazei” pare fără sfârşit. Alt centru din Pitești ţinea bătrânii izolaţi şi înfometați 

azil
Sursa foto: freepick

Au fost descoperite nereguli grave la un centru de îngrijire pentru bătrâni din Piteşti. Este vorba despre un azil privat.

Primele constatari sunt legate de faptul că cei internaţi acolo nu primesc suficientă hrană, sunt slabi, nu sunt lăsaţi să iasă în curte, la aer, iar unul dintre cei internaţi dormea pe o canapea amplasată într-un hol.

De asemenea, la subsolul clădirii erau cazaţi 3 beneficiari despre existenţa cărora nu li s-a spus de la început celor din echipa de control, scrie stiri.tvr.ro.

În plus, bătrânii nu sunt lăsaţi să vorbească la telefon cu rudele lor. Aparţinătorii unuia dintre cei internaţi acolo au confirmat faptul că nu au putut lua legătura cu persoana internată, ci doar cu reprezentanţii centrului.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: