Monica Macovei a vrut acord de recunoaștere a vinovăției. Procurorul nu e de acord

Sursa foto: Facebook

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a depus cerere prin care solicită să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției în cazul accidentului de circulație pe care l-a provocat cu un an în urmă. Procurorul de caz a respins însă această posibilitate, au declarat surse judiciare pentru aktual24.ro.

Pe 18 august, Monica Macovei, a fost pusă oficial sub acuzare de procurorii din Constanța în dosarul privind accidentul pe care l-a provocat în urmă cu un an. Monica Macovei este acuzată de vătămare corporală din culpă, după accidentul rutier de anul trecut când a lovit un motociclist. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

La începutul lunii octombrie 2022, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. La volanul mașinii se afla chiar fostul ministru al Justiției, Monica Macovei.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: