Ce se ascunde în spatele alianței PNTCD- PMP

Alianța electorală în vederea susținerii candidaturii Elenei Udrea ce există în PMP și PNTCD este explicată de președintele țărăniștilor, Aurelian Pavescu, cel care precizează că în spatele alianței dintre cele două partide stă cu totul altceva decât un simplu sprijin oferit prezidențiabilului PMP.

Prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare, Pavelescu se plânge de faptul că obiectivul PSD, PNL și al PDL a fost și va fi în continuare eliminarea din viața politică a PNTCD și mai nou și a PMP.

”Exista pe scena politica trei Aliante: USD, ACL si PMP – PNTCD. Primele doua au ca obiectiv electoral direct eliminarea noastra, definitiva, in 2016. Lupta pentru PNTCD este pe viata si pe moarte, as spune acelasi lucru pentru PMP. Scorul candidatilor la presedintia Romaniei va da un semnal puternic de pozitionare pentru 2016 in numele celor trei actori, singurii care au mai ramas”, a precizat președintele PNTCD.

”De aceea, strict tehnic, obtinerea unui scor electoral foarte bun pentru Elena Udrea nu este doar o chestiune de persoana, ci de supravietuirea Aliantei si partidelor noastre.

Ponta si Iohannis nu reprezinta optiuni electorale pentru noi. Daca pentru Ponta nu trebuie sa argumentez, pentru Iohannis mai fac o data precizarea: PNL, primul, dar si PDL, au ca obiectiv principal eliminarea de pe scena politica a PMP si PNTCD, mie mi-au propus formal fuziunea. Atunci, cum sa dam votul nostru? Cu atat mai mult cu cat obiectivele noastre poltice majore nu au nicio legatura cu politicile PNL si PDL.

Mobilizarea in campania pentru presedintie a Elenei Udrea apare ca o necesitate tactica, dincolo de simpatii sau antipatii. In ceea ce ma priveste, constient de rolul pe care il are, o felicit inca o data pentru determinare si curaj”, a mai dezvăluit Pavelescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: