Anunțul FRF despre meciul României cu Andorra: Copiii nu vor fi expuşi reclamelor la pariuri sportive

Sursă foto: FRF.ro
Sursă foto: frf.ro

Federaţia Română de Fotbal anunţă că împreună cu Casa Pariurilor a luat în discuţie încă de la anunţarea sancţiunilor UEFA din data de 20 septembrie 2023 posibilitatea de a nu mai rula anunţuri promoţionale ale sponsorului oficial al Naţionalei pe Arena Naţională, la partida România – Andorra.

Discuţia a intervenit ca urmare firească a faptului că pe stadion vor fi admişi doar copii sub 14 ani. Partenerul Casa Pariurilor, care este un promotor al jocului responsabil, a înţeles situaţia specială în care se desfăşoară acest meci şi a renunţat la expunerea publicitară de care ar fi beneficiat ca sponsor oficial al echipei naţionale a României. Astfel, s-a luat decizia ca, la acest meci, copiii să nu fie expuşi reclamelor la pariuri sportive, precizează FRF.

În programul de publicitate digitală, ce se derulează pe ecrane LED, mesajele Casei Pariurilor vor fi înlocuite cu promovarea parteneriatelor de responsabilitate socială pe care FRF le susţine. Alte reclame sau panouri publicitare pe care expunem de obicei toţi partenerii FRF la meciurile Naţionalei nu vor mai fi prezente pe Arena Naţională.

Citește mai mult AICI.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: