FOTO VIDEO Nicolae Ciucă, vizită neanunţată la INDAGRA 2023

Nicolae Ciucă, la INDAGRA

Nicolae Ciucă, şeful PNL şi preşedintele Senatului României, a făcut o vizită neanunţată la Târgul INDAGRA, acolo unde a discutat cu fermierii români despre măsurile pe care autorităţile le-ar putea adopta pentru a-i ajuta.

Nu este, însă, prima dată când fostul premier ia parte la evenimente din sectorul agricol. Liderul PNL a fost prezent și în cadrul ultimelor ediții ale târgului. De altfel, fostul premier al României nu este străin de sectorul agricol. Acesta nu a ascuns niciodată faptul că este pasionat de zootehnie. Liderul PNL a dezvăluit că a crescut în mediul rural, iar din acest motiv, poate privi cu o mare claritate, problemele fermierilor. Totodată, președintele Senatului împărtășește aceeași opinie și vizavi de românii care trăiesc la sate.

 

 

Nicolae Ciucă, la INDAGRA

Târgul Indagra este cel mai important eveniment agricol din România şi se desfăşoară în perioada 25-29 octombrie 2023, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B1 precum și platformele exterioare.

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii viticolturii, horticolturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: